Kursen om längtan efter förändring

Grundkurs: Livskraft – vägen till den inre kompassen

Jag minns väl dagen jag åkte till kursen som skulle påbörja en förvisso lång men ändå livsförändrande resa i mitt liv. Den jag var innan kursen och den jag anande att jag kunde vara efter kursen gjorde att jag kunde välja att ta ut en ny riktning i mitt liv.

För mig ledde denna nya riktning till nytt yrkesliv, till att komma närmare i mina relationer och kanske främst till att jag kände hopp inuti mig. Hopp att jag skulle kunna leva mitt liv annorlunda. Att jag skulle kunna vara mer och annat än det jag dittills trott. Min upplevelse av vem jag var, av hur min identitet såg ut, vidgades. Det väckte hopp och längtan efter att få uppleva både mig själv och mitt liv med mer tillfredsställelse.

Kursen Livskraft – 5 dagar självkännedom är en sådan grundkurs med denna djupgående och förändrande potential. Jag har i mitt arbete haft förmånen att leda många kurser och jag har fått möta många människor som hittat in till sig själva och upptäckt att där inuti finns den jag är.

Det var livsförändrande för mig att gå en sådan kurs och det är oerhört värdefullt för mig att få vägleda dig som deltagare in till ditt innersta viktiga. Så att du därifrån kan välja utifrån den längtan som finns inne i dig.

Grundkurs: Livskraft – vägen till den inre kompassen
Rulla till toppen