Laddar Evenemang
4 dagar

Livsledarskap – självkännedom för alla

Grundläggande självutveckling för djupgående förändring

Innehåll

  Om kursen

  Kursen Livsledarskap är en djupgående kurs i självkännedom som passar för alla och inga förkunskaper behövs. Kursen är för dig som vill nå ökad självförståelse och möjlighet att leda ditt liv i den riktning du önskar.

  Livsledarskap är för dig som vill veta mer om dig själv, hitta din vilja och följa din längtan. Genom att gå kursen ger du dig själv möjlighet att hitta hem till dig, till den inre unika kompass som vägleder dig till det liv du vill leva. Vad vill du ska ta form i ditt liv? Kursen gör det möjligt för dig att utvecklas som människa, privat och professionellt och i dina relationer till dig själv och till andra.
  Kursen Livsledarskap passar också dig som söker ny inspiration som kan ge ditt liv mening och ge din sanna natur rättvisa.

  Kursens grund är psykosyntes, transpersonell psykologi på holistisk grund, och vi använder verktyg som medveten närvaro, bildterapi, terapeutisk process i grupp och enskilda terapisamtal. Metodiken är upplevelsebaserad där kropp, tankar, känslor, själ och förnimmelser ges plats och bidrar till fördjupad självkännedom som öppnar upp för förändring. Kursen stödjer din egen unika livskraft och ditt inre ledarskap. Ett ledarskap för livet.

  Kursen leds av Linda Fossane och Cecilia Angelin. För varje deltagare ingår egen samtalsterapisession med en av kursledarna/samtalsterapeuterna.

  Vad kan jag förvänta mig av kursen?

  Stärkt självkänsla.

  Vilka beteenden och mönster har präglat din identitet och ditt liv – yrke, privat och i relationer? Hur kan dessa mönster hindra dig idag för att bli den du vill vara idag? Hur hämmar de din livskraft? Ju mer du lär känna dig själv och ju mer medveten du blir, desto lättare är det att skapa förändring.
  På kursen tränar vi medveten närvaro. Vi söker tystnad och lugn och en paus från vardagens brus. Vi tränar ett inre lyssnande för att kunna hitta den inre kompass som speglar dina unika tillgångar och din högre potential. Vilken ny riktning vill den ta?

  Helhet och viljekraft.

  Utrymme ges för ditt livs olika delar. Vad behöver lyssnas till, bli synliggjort för att du ska landa i dig själv och därifrån kunna göra andra val? Din förmåga att aktivera din vilja och agera ledare i ditt eget liv ökar.

  Autentiska möten och gemenskap.

  Vi utforskar hur autentiska möten oss människor kan fungera. Hur det kan kännas att verkligen få bli hörd och hur det kan vara att lyssna med närvaro.

  Möta omvärlden.

  Vår värld lider på olika sätt och vi med den. Allt fler frågar sig: Vad kan jag göra? Hur kan jag delta? Bidra till en annan utveckling? Vi möts kring dessa frågor.

  Cecilia Angelin Samtalsterapeut

  Sätila

  Välkommen till hjärtat av Sätila

  Lygnerns pensionat och konferens. Restaurang Folkes, gymmet Hälsohuset, Lygnerns pensionat och konferens, allt i Sätila centrum. Där finns även matbutik. Gratis parkering och goda förbindelser till och från Göteborg. Med den vackraste av natur runt omkring, sjön Lygnern på kort promenadavstånd, skogen och spår finns nära. En lugn och fridfull plats som stödjer din självutveckling.

  Boende

  Du kan välja att bo på Lygnerns Pensionat Kajutan och du bokar själv direkt på bokning@lygnern.se. Uppge att du ska gå kursen och boka i god tid, antalet rum på pensionatet är begränsat. Meddela även om du har allergier eller har med dig husdjur.
  Du kan också bo på Lygnevi camping vid sjön och bokar själv direkt på https://www.camplygnevi.com/boende/.
  Vi ordnar samåkning till och från Göteborgs central vid kursens start och slut.

  Träning
  I lokalen bredvid Pensionat Kajutan finns gymmet, Hälsohuset som ingår i rumsbokningen.

  Mat

  Intill kurslokalen finner du cafe/restaurang. Mittemot finns matbutik.

  Kollektivtrafik
  Buss 430 stannar precis utanför, hållplatsen heter Sätila Centrum.

  Parkering
  För dig som tar bilen finns det flera olika parkeringar utan kostnad.

  Promenad
  Runt omkring i Sätila finns det många fina stigar att upptäcka.

  Pris och betalning

  Kursavgift 5500 kronor inklusive material och fika under kursdagarna.
  Du får bokningsbekräftelse vid anmälan och faktura avseende kursavgiften en månad före kursstart.
  Kursen löper över 4 dagar och omfattar 10 seminarier med totalt 26 lärarledda timmar.
  Logi går att boka på pensionat Lygnern eller på Camp Lygnevi. Bokning görs direkt till bokning@lygnern.se eller till https://www.camplygnevi.com/boende/.

  Klicka på knappen nedan för att komma till sidan Boka kurs.
  Där väljer du din kurs och fyller du i dina kontaktuppgifter och skickar in, efter det får du bokningsbekräftelse för anmälan och faktura skickas till din epost en månad före kursstart.

  Program

  Fler kurser:

  All
  • All
  • Årsprogram 2023
  • Fortbildning
  • Handledning
  • Kommande kurser
  • Kurser på Vishetens väg

  Själens berättelse – livets djupaste mening

  30 mars kl 15:00 - 2 april kl 15:30 CEST

  Den intuitiva hjälparen. Sårbarhet och livsgåva.

  5 juli kl 15:00 - 8 juli kl 15:30 CEST

  Leda cirkel – startdagar

  19 augusti kl 10:00 - 20 augusti kl 16:00 CEST
  |Återkommande Evenemang (Se alla)

  Ett evenemang 19 augusti, 2023 kl 10:00

  Vårt fornnordiska arv – eko för framtiden?

  31 augusti kl 15:00 - 3 september kl 15:30 CEST

  Leda cirkel – fördjupningsdagar

  16 september kl 10:00 - 17 september kl 16:00 CEST

  Intuitivt ledarskap – medskapa framtidens berättelser

  2 november kl 15:00 - 5 november kl 15:30 CET
  Rulla till toppen