Laddar Evenemang
5 dagars kurs

Det feminina mysteriet – människans sökande efter helhet

Djupgående personlig utveckling och ekopsykologi

Innehåll

  Översikt

  Du är del av livets väv. Av helheten. Du hör till.
  Med djupgående personlig utveckling och ekopsykologi som utgångspunkt söker vi helheten inom oss. Det gör vi genom att utforska det feminina mysterium som sällan får plats och som alltmer tryckts undan i takt med att det moderna samhället vuxit fram.

  Under kursen utforskar vi möjligheten att öppna upp för den sedan många generationer ”bortglömda” vilda feminina kraft som slumrar i varje människas potential i form av en djup längtan efter helhet. Vi undersöker hur det femininas tillgångar i varje människa kan ta plats och växa och hur vi då får tillgång till oss själva och vår sanning. Genom kontakt med den feminina kraften kan vi leva våra unika gåvor friare och med än mer kraft.

  På kursen använder vi verktyg som medveten närvaro, terapeutisk process i grupp, delande i små grupper och många olika kreativa inslag. Metodiken är upplevelsebaserad där kropp, vilja och själ, känslor, tankar och intention får plats och där alla sinnen bjuds in till exempel genom rörelse, musik, dikt, berättande och guidad medveten närvaro i naturen.
  Genom att lyssna till de eviga berättelser, dikter och musik som väcker till liv det feminina mysterium som ryms i varje människa.

  Den här kursen är en av de fristående kurser som ingår i serien Vishetens väg. Kurserna i vishetens väg leds av Cecilia Angelin och Milena Bergquist.

  Vad kan jag förvänta mig av kursen?

  Delaktighet.

  Ekopsykologi visar livets sammanhängande väv där var och en har en plats och en uppgift. Under kursen utforskar du din del i väven och hur du får kontakt med intuitionens källa. Ur den källan kan intuition, självtillit och kraft flöda fram. Den inre källan sinar aldrig.

  Medvetenhet.

  Vi övar medveten närvaro som tillsammans med tystnaden från vardagens yttre brus stödjer och förstärker upplevelsen av vårt inre. Vi övar vårt inre lyssnande för att finna vår inre röst.

  Förändringskraft.

  Låt din vilja och din inre ledare stödja frigörelsen till ett liv i kärlek, medvetenhet och kreativitet. Till modiga och kärleksfulla handlingar som stödjer dig, ditt liv och din omvärld.

  Kärlek.

  Det vi älskar vill vi vårda. Kursen utvecklar vår inre självkärlek så att vi kan möta varandra i vår omgivande natur med intuition, medvetenhet, förändringskraft och kärlek.

  Cecilia Angelin Samtalsterapeut

  Kärlingesunds Gård

  Välkommen till Kärlingesunds Gård på västkusten

  Vi möts i ett naturreservat vid havet. Här finns badplats, vackra hagar med stora gamla träd och stigar som slingrar sig genom naturreservatet. Kärlingesunds Gård Det är gångavstånd från närmaste busshållplats och vi ordnar hämtning vid behov. Fri parkering intill huset.

  Under kursdagarna disponerar vi Kärlingesunds Gård Alla måltider ingår. Anmäl allergier i god tid. Ta med eller hyr sänglinne och handduk.

  In- och utcheckning
  Incheckning från kl 15.00. Utcheckning senast kl 11.00.

  Working meditation
  På Kärlingesund bidrar alla deltagare med att hålla lite fint i kök och andra lokaler. Det kallas working meditation och det är inte betungande alls. Som mest kan det ta cirka 30 minuter per dag. På så sätt hålls kostnaderna nere och vi vårdar detta vackra hus tillsammans.

  Pris och betalning

  Kurs med helpension på Kärlingesunds Gård 14 500 kronor.

  Du kan betala eller välja att delbetala via Klarna bank. Du får bokningsbekräftelse och faktura i samband med betalning.

  Möjlighet finns att söka stipendium för hela eller delar av kursavgiften.

  Kursen löper över 5 dagar och omfattar 12 seminarier med totalt 32 lärarledda timmar.

  Det feminina mysteriet – människans sökande efter helhet

  14500 kr

  5 dagars kurs med helpension (enkelrum) på Kärlingesunds Gård

  Artikelnr: 18-22MAJ2022

  Program

  Fler kurser:

  Självklar – mot nästa fas på livets resa

  16 augusti kl 15:30 - 20 augusti kl 14:00 CEST

  Grundkurs: Livskraft – vägen till den inre kompassen

  21 september kl 08:00 - 25 september kl 17:00 CEST

  Dödens mysterium – och livets

  3 november kl 15:00 - 6 november kl 15:30 CET

  Grundkurs: Livskraft – vägen till den inre kompassen

  4 januari, 2023 kl 15:00 - 8 januari, 2023 kl 15:30 CET

  Intuitionens källa – finn och frigör din inre visa källa

  13 april, 2023 kl 15:00 - 16 april, 2023 kl 15:30 CEST

  Det medvetna livet – inspiration som förändrande kraft

  27 april, 2023 kl 15:00 - 30 april, 2023 kl 15:30 CEST

  Själens budskap – lyssna till den djupare meningen med ditt liv

  11 maj, 2023 kl 15:00 - 14 maj, 2023 kl 15:30 CEST
  Scroll to Top