Laddar Evenemang
4 dagars kurs

Intuitionens kraft – frigör din inre visa källa

Djupgående självutveckling för förändring.

Innehåll

  Översikt

  Den här kursen har fördjupad självutveckling som utgångspunkt.
  Vi söker vår intuitions källa. Vår inre röst ur vilken självtillit växer fram.

  På kursen använder vi verktyg som medveten närvaro, terapeutisk process i grupp, delande i små grupper och många olika kreativa inslag. Metodiken är upplevelsebaserad där kropp, vilja och själ, känslor, tankar, själ och intention får plats. Alla sinnen bjuds in genom bland annat rörelse, musik, dikt, berättande och guidad medveten närvaro i naturen.

  Vi lyssnar till de eviga berättelserna. Till dikter och musik som väcker till liv intuitionens källa till liv. Vi besöker också de fornnordiska nornorna och deras källa vid foten av livsträdet Yggdrasil.

  Den här kursen är en av de fristående kurser som ingår i serien Vishetens väg. Kurserna i vishetens väg leds av Cecilia Angelin och Milena Bergquist.

  Vad kan jag förvänta mig av kursen?

  Delaktighet.

  Ekopsykologi visar livets sammanhängande väv där var och en har en plats och en uppgift. Under kursen utforskar du din del i väven och hur du får kontakt med intuitionens källa. Ur den källan kan intuition, självtillit och kraft flöda fram. Den inre källan sinar aldrig.

  Medvetenhet.

  Vi övar medveten närvaro som tillsammans med tystnaden från vardagens yttre brus stödjer och förstärker upplevelsen av vårt inre. Vi övar vårt inre lyssnande för att finna vår inre röst.

  Förändringskraft.

  Låt din vilja och din inre ledare stödja frigörelsen till ett liv i kärlek, medvetenhet och kreativitet. Till modiga och kärleksfulla handlingar som stödjer dig, ditt liv och din omvärld.

  Kärlek.

  Det vi älskar vill vi vårda. Kursen utvecklar vår inre självkärlek så att vi kan möta varandra i vår omgivande natur med intuition, medvetenhet, förändringskraft och kärlek.

  Cecilia Angelin Samtalsterapeut

  Villa Akvarellen i Gerlesborg

  Välkommen till Villa Akvarellen i Gerlesborg på västkusten

  Här finns en vacker trädgård och gratis parkering. Vi ordnar hämtning från närliggande hållplats för dig som kommer med tåg eller buss.

  Under kursdagarna disponerar vi på villa Akvarellen. Det som ingår är sänglinnen, handdukar och frukost. Alla måltider förutom lunch ingår. Fem minuters promenad från villan ligger Gerlesborgsskolans Café som serverar lunch och annat gott.

  In- och utcheckning
  Incheckning sker från kl 15.00. Utcheckning senast kl 11.00. Bagagerum finns.

  Matsal
  I matsalen serveras frukost och middag. Eventuella allergier måste föranmälas.

  Pris och betalning

  Kursavgift inklusive halvpension i enkelrum på Villa Akvarellen: 9500 kronor. Du får bokningsbekräftelse vid anmälan och faktura en månad före kursstart. Kursen löper över 4 dagar och omfattar 10 seminarier med totalt 26 lärarledda timmar.

  Klicka på knappen nedan för att komma till sidan Boka kurs.
  Där väljer du din kurs och fyller du i dina kontaktuppgifter och skickar in, efter det får du bokningsbekräftelse för anmälan och faktura skickas till din epost en månad före kursstart.

  Program

  Fler kurser:

  Dödens mysterium – och livets

  3 november kl 15:00 - 6 november kl 15:30 CET

  Själens budskap – den djupare meningen med ditt liv

  11 maj, 2023 kl 15:00 - 14 maj, 2023 kl 15:30 CEST
  Scroll to Top