Övergång från det gamla året till det nya.

Årsprogram Vishetens Väg 2023. Fyra kurser om nuet och framtiden med stöd av evigheten.

Dags att lägga 2022 bakom oss och välkomna 2023. Vad vill ta plats under detta kommande år? Vad vill du? Jag som mytologiskt och rituellt intresserad låter som brukligt det gamla få både utrymme och avslut, så att det nya ska kunna ta form, få näring och växa. Sedan många år firar jag avslut och ny början med vänner i samtal kring det som varit fyllt av glädje under året som gått. Det som varit viktigt. Lärdomar. Sådant jag gärna lämnar bakom mig. Därefter blickar vi framåt. Vad önskas av 2023? Vi berättar och tar stöd av varandra, speglar och inspirerar. Pratar om hur vi kan ge näring åt det vi gärna skulle se växa fram. Hur gör du inför övergångar? Kanske skulle det vara värdefullt att ge både det gamla och det nya lite tid? Prata med de du har omkring dig? Skapa din ritual för att avsluta och ge det nya året den grogrund det förtjänar.

För dig som gått kurs eller utbildning med mig tidigare vill jag berätta att jag gjort en del förändringar inför kommande år på Vishetens väg. Du kan som tidigare välja enstaka kurser. Nytt för i år är att du också kan gå ett helt årsprogram. Kurskostnad har minskat för att fler ska kunna vara med. Med årsprogram ytterligare rabatt. Möjlighet att söka stipendium finns kvar.

Kursplats kommer vara Sätila under 2023. Dit kan man ta sig över dagen om man bor i Göteborgstrakten. Där kan man välja att bo på pensionatet eller på campingen vid sjön. I Sätila finns vackra sjön Lygnern nära och skog omkring så naturen kommer fortsätta ha en stor plats i kursprogrammen.

För dig som kommer resande från andra delar av Sverige ordnar vi samåkning från Göteborgs central till Sätila vid kursers början och åter vid kursers slut.

Det blir alltså ett friare upplägg med fler möjligheter till val.

För dig som skulle vilja leda en egen cirkel nu eller längre fram finns en 2-dagarskurs i att skapa, bjuda in och leda en cirkel. 14-15 januari i Göteborg.

Jag ser fram emot att möta dig igen 2023!

 

Rulla till toppen