Höstens kurs över allhelgonahelgen i november

vishetensvägsensommarretreat

Bjud in nya upplevelser inom dig och i naturen på höstens kurs i självutveckling. Vi möts på internat i ett vackert naturreservat vid skog och hav. Upplever spännande kursprogram, god mat, promenader och bad för den modige.

Tid för utveckling och förändring. Djupare förståelse för ditt liv och din relation till döden – de små “dödar” vi upplever under livet bland annat vid förluster och förändringar – och relationen till att detta liv har en ände.

Vi möts kring dessa frågor i gemenskap med intentionen att stödja varandra och våra liv som i sig innehåller den oundvikliga döden. Liv och död är som yin och yang; två aspekter av liv på jorden.

Välkommen!

Leda cirkel – fördjupningsdagar

Göteborg, Södra Larmgatan 4 Södra Larmgatan 4, Göteborg

2-3 mars 2024. Fördjupningsdagar för dig som vill starta, skapa och leda cirkel. Fortbildning och handledning.

1800SEK

Vishetens väg – lidandets mysterium

Lygnern Konferens Hyssnavägen, Sätila

Lidandets mysterium - en kurs i självutveckling 23-26 mars 2024. Vi rör oss i människans traditioner, muntliga, andliga och skriftliga.

5500SEK

Vishetens väg – den intuitiva hjälparen

Lygnern Konferens Hyssnavägen, Sätila

På den här kursen utforskar vi den intuitiva, helande och läkande arketypen hjälparen som så många av oss känner igen sig i. Att hjälpa, stödja, arbeta och finnas till hands för. Det är en livsgåva att leva hjälparens arketyp. En gåva som också behöver balanseras för att den egna självomsorgen ska fungera. Och hjälparens arketyp har många nyanser, så under kursdagarna utforskar var och en just sin hjälpararketyp, finner sitt mest meningsfulla uttryck för den i världen. Som vän, förälder, omsorgstagare av naturen eller för medmänniskor på olika sätt. Vi rör oss från vår innersta sårbarhet till var och ens unika livsgåva som så väl behövs i den tid vi lever i just nu.

5500SEK

 

Rulla till toppen