Handledning

för dig & er som arbetar med andra människor

Genom handledning ger du dig och dina klienter utrymme i mötet med mig som handledare. Tillsammans ser vi till ditt behov, dina klienters behov, genomlyser de relationer som är aktiva. Vi undersöker den vidare kontext arbetet pågår inom, allt för att öka kvalitéen på ditt yrkesutövande.

Handledning för yrkesutövande samtalsterapeuter.
Handledning för chefer, behandlingspersonal, grupper.
Handledning för dig som enskild individ i din yrkesroll.

Syftet med handledningsarbete är att skapa en trygg plats för dig som arbetar med andra i din yrkesroll, där du kan växa av arbetets erfarenheter, öka kvalitéen på dina arbetsinsatser; och erbjuda en plats för dig att reflektera, landa, lära och ta tillvara på dig som yrkesmänniska. En kreativ plats med nya möjligheter för växande i din yrkesroll.
Handledning kan vara individuell eller i grupp beroende på vad som passar dig och din verksamhet, den verksamhet du arbetar i. Jag diskuterar gärna dina/era specifika behov och skräddarsyr ett upplägg för dig/er.

Jag möter dig/er online. Du/ni kan också komma till mottagning i Hindås.

Ekohandledning - vi träffas i naturen!

Handledning i naturen - på en plats du/ni väljer, kanske en speciell plats för dig/er, eller så tar jag emot dig/er i skogen i närheten av Hindås. Ekohandledning handlar om att låta naturen stödja dig i de utmaningar som pågår i ditt liv. Att återknyta och förankra sig i vår omgivande natur är i sig läkande och ger handledningen extra god effekt. Välkommen.