Utvecklas för förändring. Målet för samtalsterapi och kurser i självutveckling.

kupade-händer-i-solnedgång-300x300-1

20 mars 2022

Att utvecklas. Det handlar inte om att göra om sig. Utan om att veckla ut mer av den man är och kan vara. Våga mer. Lyssna in mer. Stå upp mer och prata med tydligare och sannare röst. Vara sann inifrån och ut. Det här är jag! Såhär känner jag och tänker jag. Detta vill jag. Såhär vill jag bidra till min omgivning. Till människorna omkring mig. I arbete. För miljön.

Denna önskan och längtan finns med in i samtalsterapin och in i kurser i självutveckling. Ibland är det tydligt. Jag vill våga säga ifrån mer. Jag känner inte vägen framåt i mitt liv. Ibland är det diffusare. Något som skaver. Jag är inte helt nöjd. Något fattas. Jag gör inte det jag egentligen innerst inne vill göra. Jag vet att jag borde förändra något men behöver först veckla ut mod, kraft, sårbarhet eller något annat för att kunna göra den där förändringen som jag vet att jag vill göra. Nå ett liv som jag vill leva.

Att utvecklas för att nå förändring är en rörelse. Det är att följa med i den förändring som är liv. Att kliva in i det levandes flöde. Ständigt flödar livet även när livet känns fastlåst. Motstånd och kamp pågår då och tar mycket av livskraften i anspråk. Som att hålla en badboll under vattenytan samtidigt som vi försöker låta livet pågå. Kämpigt och utmattande. När det egentligen är flow vi längtar efter. Att få flöda. Vecklas ut. Öppna upp för och till.

Självutveckling handlar om att frigöra kraft genom att veckla ut och öppna upp det som finns inuti som potential. Till det som ännu är olevt. Det finns (alltid) mer inom oss. Mer att veckla ut. I mitt arbete möter jag denna längtan hos dig som kommer. En längtan att titta in i dig för att se det som vill vecklas ut och öppnas. Vad väntar på dig? Så att ditt liv kan förändras i den riktning du vill. Välkommen!

Rulla till toppen