Integritetspolicy

Integritetspolicy

Senast uppdaterat 2021-09-28

Vi respekterar din integritet. Denna sekretesspolicy är utformad för att förklara hur vi samlar in, använder, delar och skyddar den personliga informationen du tillhandahåller oss när du går in på webbplats, köper varor eller tjänster eller interagerar med oss på sociala medier, liksom dina egna rättigheter till den information vi samlar in.

Läs denna integritetspolicy noggrant. Vi kommer att uppmärksamma dig om alla ändringar av denna policy genom att ändra det “senast uppdaterade” datumet högst upp i denna policy. Eventuella ändringar träder i kraft omedelbart efter publicering på vår webbplats, och du avstår från specifika meddelanden om alla ändringar av policyn genom att fortsätta använda och komma åt våra webbplatser. Vi uppmuntrar dig att granska denna integritetspolicy regelbundet när du använder vår webbplats för något ändamål eller samarbetar med oss på sociala medier. Du anses ha accepterat alla ändringar av någon reviderad integritetspolicy genom din fortsatta användning av vår webbplats efter att den reviderade integritetspolicyn har publicerats.

INFORMATION SOM VI SAMLAR IN

Vi samlar in en mängd information från dig när du besöker vår webbplats, gör inköp eller interagerar med oss på sociala medier. Genom att acceptera denna integritetspolicy samtycker du specifikt till vår insamling av de uppgifter som beskrivs nedan, till vår användning av uppgifterna, till behandlingen av dessa uppgifter och till att vi delar informationen med tredje parts processorer efter behov för vår legitima verksamhets intressen. Informationen vi samlar in kan innehålla:

Personuppgifter: Personuppgifter är information som kan användas för att identifiera dig specifikt, inklusive ditt namn, leveransadress, e-postadress, telefonnummer eller demografisk information som din ålder, kön eller din hemstad. Du samtycker till att ge oss denna information genom att ge den till oss frivilligt på vår webbplats eller någon mobilapplikation. Du tillhandahåller en del av denna information när du registrerar dig eller gör köp från vår webbplats. Du kan också tillhandahålla denna information genom att delta i olika aktiviteter som är kopplade till vår webbplats, inklusive att svara på bloggar, kontakta oss med frågor eller liknande. Ditt beslut att lämna ut dessa uppgifter är helt frivilligt. Du är inte skyldig att tillhandahålla denna information, men din vägran kan hindra dig från att komma åt vissa fördelar från vår webbplats eller att göra inköp.

Derivatdata: Derivatdata är information som våra servrar automatiskt samlar in om dig när du besöker vår webbplats, till exempel din IP-adress, webbläsartyp, datum och tider när du besöker vår webbplats och de specifika sidorna du visar. Om du använder en mobilapplikation kan våra servrar samla in information om enhetens namn och typ, ditt telefonnummer, ditt ursprungsland och andra interaktioner med vår applikation.

Ekonomisk information: Finansiell information är information som är relaterad till din betalningsmetod, t.ex. kreditkort eller banköverföringsinformation. Vi samlar in finansiell information för att du ska kunna köpa, beställa, returnera eller utbyta produkter eller tjänster från vår webbplats och alla relaterade mobilappar. Vi lagrar begränsad ekonomisk information. De flesta ekonomiska data överförs till våra betalningsbehandlare, Stripe eller Paypal, och du bör granska dessa processors integritetspolicy för att avgöra hur de använder, avslöjar och skyddar dina finansiella data. Vi tar inget ansvar för giltigheten eller den angivna sekretesspolicyn för varken Stripe eller PayPal.

Sociala nätverksdata: Vi kan komma åt personlig information från webbplatser och appar för sociala nätverk, inklusive Facebook, Instagram, Linked-in, Pinterest eller andra sociala nätverkssajter eller appar som inte nämns specifikt här, vilket kan innehålla ditt namn, ditt användarnamn för det sociala nätverket , plats, e-postadress, ålder, kön, profilbild och annan offentlig information. Om du inte vill att vi ska få tillgång till denna information, gå till den specifika webbplatsen för sociala nätverk och ändra dina sekretessinställningar.

Mobila enhetsdata: Om du använder vår webbplats via en mobil enhet eller app kan vi samla in information om din mobila enhet, inklusive enhets-ID, modell och tillverkare och platsinformation.

Övrig information: Ibland kan du ge oss ytterligare data för att delta i en tävling eller gåva eller för att delta i en undersökning. Du kommer att bli ombedd att få denna information och det kommer att vara tydligt att du erbjuder denna typ av information i utbyte mot ett deltagande i en sådan tävling eller utdelning.

INSAMLING AV DATA

Vår webbplats använder analysverktyg från tredje part som Google Analytics för att hjälpa oss att förstå hur du använder våra webbplatser så att vi kan förbättra våra tjänster för att återspegla dina intressen och visa dig annonser om produkterna och / eller tjänster från Cecilia Angelin som sannolikt kommer att vara av mer intresse för dig. Närmare bestämt samlar Google Analytics / dessa partners information om din aktivitet på våra webbplatser för att göra det möjligt för oss att:

Mät och analysera trafik och surfaktivitet på våra webbplatser.

Visa annonser för våra produkter och / eller tjänster till dig på tredje parts webbplatser (såsom Facebook, Instagram och Pinterest).

Mät och analysera resultatet av våra reklamkampanjer.

Vi kan dela data med Google Analytics / våra annonseringspartner. Detta gör att våra partners kan känna igen och leverera annonser från Cecilia Angelin på olika enheter och webbläsare.

Om du önskar ta del av information om de exakta uppgifter vi har på dig kan du maila oss på info@ceciliaangelin.se. Om du begär ut denna information och finner något som är felaktigt har du rätt att få det rättat. Detta begär du enklast via mail.

Enligt dataskyddsförordningen har du också rätt till något som kallas dataportabilitet. Det innebär att du har rätt att få ut dina personuppgifter i ett sådant format så att det kan läsas in av en annan leverantör av en liknande tjänst. Vi har svårt att se att detta är tillämpligt givet de uppgifter vi hanterar, men om det skulle vara aktuellt är det bara att maila oss på info@ceciliaangelin.se så hittar vi en lösning.

Ansvarig myndighet för dataskyddsförordningen i Sverige är datainspektionen. Dit kan du vända dig om du har ytterligare frågor eller vill registrera ett klagomål.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Rulla till toppen