Psykosyntes lever vidare!

Psykosyntes lever vidare likt Fågel Fenix

Som fågel fenix brinner upp och blir till aska för att därefter ur askan födas på nytt har jag rört mig vidare från det för mig och många andra så värdefulla PsykosyntesInstitut som funnits i Göteborg i över 30 år men som under året har avvecklats.

In i det sista hade jag förmånen att få undervisa och möta grupper kring psykosyntes och det mest angelägna i livet innan PsykosyntesInstitutet stängde i augusti 2021.

2013-2021 har jag undervisat och utvecklat olika delar av det Psykosyntesinstitut som jag en gång själv var deltagare i. Där jag fått lära och utvecklas tillsammans med andra deltagare och lärare. Jag känner stor tacksamhet mot alla jag fått möta och som stöttat mig på så många olika sätt.

Ur elden har jag räddat kvar de kurser jag skapat under Psykosyntesåren. Ur askan får en ny grundkurs som bygger på den gamla växa fram. Askan är grogrund och kursinnehåll får näring av mer nutida tankar om ekopsykologi och anknytningsteori.

För dig som vill gå en grundkurs i personlig utveckling med psykosyntes är välkommen till kursen Livskraft – 5 dagar självkännedom om att hitta din inre kompass och leva den inre kompassriktningen.

För dig som är bekant med psykosyntes sedan tidigare och vill fördjupa är välkommen till kursen Självklar – 5 dagar fortsatt självkännedom med psykosyntes –  om att vandra livsvägen vidare med mer av psykosyntes som utgångspunkt.

För dig som är nyfiken på kurser med mer av den öppenhet Assagioli uppmuntrade är välkommen till kurserna i den fristående serien Vishetens väg som med olika teman fördjupar personlig utveckling med transpersonell ekopsykologi.

Som livet så ofta är känslor blandade. Elden och askan är förknippad med sorg och saknad, det nya som växer fram väcker ivrighet och längtan. Min önskan är att psykosyntesen i olika former växer vidare. Detta är mitt sätt.

Varmt välkommen!

 

Rulla till toppen