Samtalsterapi eller kurs i personlig utveckling?

Samtalsterapi eller kurs i personlig utveckling?

Vad ska du välja? Samtalsterapi eller kurs i personlig utveckling.

Det ena eller det andra. Jag vill prata med dig själv säger en del. Jag vill möta andra, få berätta och få bli hörd säger andra. Vad är bäst? Samtalsterapi eller kurs i personlig utveckling? eller kan både ock?

Som det mesta i livet är frågan mer komplex än enkla svar. Det beror helt enkelt på. Var du är. Vad du vill. För många är en kombination bra. Därför finns jag här och kan erbjuda dig både ock. 

Kurs – en mer intensiv upplevelse


En kurs innebär en intensiv dos av förändring som du inte på samma sätt får genom enstaka terapisamtal varje eller varannan vecka. Vill du ge dig en skjuts, en intensiv start på förändring så gå en kurs. Möten med andra som vill samma sak brukar också bli viktigt för dig som väljer att gå en kurs. Att möta andra som också vill den förändring du vill är grogrund för djupa och glädjefyllda samtal under kursdagarna.

Samtalsterapi – en lugnare erfarenhet

Känner du främst behov av att i lugn och ro tillsammans med mig som samtalsterapeut att få stöd kring de frågor som pågår i ditt liv så är terapirummet och mötet med mig som din samtalsterapeut tänkt att stödja och vägleda dig framåt. Då väljer du samtalet.

 

Både ock – ger givande och mening

Vanligt är att över tid både ha samtalsterapi och gå en eller flera kurser. För många är en kombination av kurs i personlig utveckling och samtalsterapi givande och ger mening för att ditt liv ska kunna ta den riktning som ger just dig inspiration, motivation och den vilja att förändra i den riktning du önskar. Välj det du tror stödjer dig bäst och vill du fundera tillsammans med mig så hör av dig.
Boka samtalsterapi eller kurs i personlig utveckling

Boka kurs

Vill du gå en kurs i personlig utveckling når du de kurserna via länken nedan. Där kan du även läsa mer vilka kurser som är aktuella just nu och vad de innehåller. 

Har du mer frågor har du alltid möjlighet att kontakta mig vad som kan tänka passa dig bäst. Det går lika bra att gå kurs som privatperson eller som medarbetare eller ledare i yrkeslivet. Många av våra kurser passar dessutom alla olika åldrar och behov. 

Boka samtalsterapi


Samtalsterapi och personlig utveckling är verktyg som stödjer vägen. Vill du gå i samtalsterapi eller parterapi kan du boka tid direkt via länk nedan eller genom att kontakta mig. Välkommen!

Rulla till toppen