Samtalsterapi eller kurs?

Handledning

Samtalsterapi eller kurs. Det ena eller det andra. Jag vill prata med dig själv säger en del. Jag vill möta andra, få berätta och få bli hörd säger andra. Vad är bäst? Samtalsterapi eller kurs i personlig utveckling? 

Som det mesta i livet är frågan mer komplex än enkla svar. Det beror helt enkelt på. Var du är. Vad du vill. För många är en kombination bra. 

En kurs innebär en intensiv dos av förändring som du inte på samma sätt får genom enstaka terapisamtal varje eller varannan vecka. Vill du ge dig en skjuts, en intensiv start på förändring så gå en kurs. Möten med andra som vill samma sak brukar också bli viktigt för dig som väljer att gå en kurs. Att möta andra som också vill den förändring du vill är grogrund för djupa och glädjefyllda samtal under kursdagarna.

Känner du främst behov av att i lugn och ro tillsammans med samtalsterapeuten få stöd kring de frågor som pågår i ditt liv så är terapirummet och mötet med samtalsterapeuten tänkt att stödja och vägleda. Då väljer du samtalet.

Vanligt är att över tid både ha samtalsterapi och gå en eller flera kurser. För många är en kombination givande och ger mening för att ditt liv ska kunna ta den riktning som ger just dig inspiration, motivation och den vilja att förändra i den riktning du önskar. Välj det du tror stödjer dig bäst och vill du fundera tillsammans med mig så hör av dig.

Rulla till toppen