Samtalsterapi Göteborg & Lerum för enskilda och par

Om samtalsterapi

Samtalsterapi Göteborg & Lund

Jag möter dig, eller er som är i par eller annan relation, i mottagning för samtalsterapi i Göteborg och i Lund. Du kan boka tid för enskild samtalsterapi eller för parterapi direkt ovan eller genom att kontakta mig. För digital samtalsterapi kontakta mig. Fungerar inte de tider som finns i bokningskalendern kontakta mig. Varmt välkommen att påbörja samtalsterapi hos mig!

  • Samtal 55 minuter 1200 kronor
  • Samtal 85 minuter 1800 kronor
  • Samtal 115 minuter 2400 kronor
  • Kostnadsfri avbokning senast 24 timmar före inbokad tid
  • För företagsfakturering tillkommer moms till priser ovan.

 

Om samtalsterapi

Samtalsterapi vägleder dig till att må bra. För personlig utveckling. Samtalsterapin stödjer den bearbetning som förändrar  mönster och beteenden i den riktning du önskar.

Tillsammans möter vi den sårbarhet, sorg, stress eller smärta som finns och ser vilken grogrund till nytt och annat som kan komma ur det gamla.

Samtalsterapi vägleder till nya möjligheter. Till att vara kreativ i tider av förändring. Till att frigöra för att kunna släppa in nytt och annat om ännu är olevt. Varmt välkommen!

Om parterapi

I parterapi ger ni både er själva och er relation möjlighet att bryta gamla mönster och gå mot ökad förståelse, närhet och kommunikation. Ni kan vara i början av er relation och ha omsorg om god kommunikation framåt.

Ni kan vara vid vägskäl och behöva urskilja vilka möjligheter ni har. Ni kan vara i slutet av en relation med behov av att avsluta på ett fungerande sätt antingen inför en fortsatt föräldrarelation, eller för framtida relationer.

Relationsterapi för er som är i någon annan viktig relation. Ni kan som vuxna familjemedlemmar, vänner eller kollegor förstå, förändra och utveckla er relation i samtalsterapi. Nå igenom till förståelse och kommunikation i relationen framöver.

I mitt arbete använder jag de metoder och verktyg som passar er i det förändringsarbete ni önskar.

Samtalsterapi Göteborg eller Lerum eller Online. Vad är samtalsterapi? Boka samtalsterapi i Göteborg eller Lerum att leva i vår tid? Vad innebär det?

Om enskild samtalsterapi

När du inte kommer längre själv, när gamla mönster behöver brytas, när ny kraft och potential inte går att nå på egen hand. När du vill och behöver må bra igen. Vad det än är.

För din egen förändring och utveckling. Samtalsterapi, stödsamtal eller counselling i perioder av kris eller för att leva med och hantera oro, ångest, frustration eller stress. Det kan också handla om att leva med olika sjukdomstillstånd eller förluster av olika slag.

Livet innehåller många olika utmaningar och här med mig finns stöd och hjälp att hantera, förändra och leva med det livet innehåller.

Det som utmanar och bjuder in till förändring kan också handla om livets mening, om existensen och hur leva med dessa livsfrågor som de flesta av oss möter i livets olika faser.

Hur är det att leva i dessa tider? hur kommer framtiden bli? Klimatet och världsläget just nu? Det kan även vara annan oro, ångest och liknande som gör att du behöver stöd och verktyg. Tillsammans hittar vi vägen framåt.

I mitt arbete använder jag de metoder och verktyg som passar dig i det förändringsarbete du önskar.

Du kan välja själv om du vill ses på samtalsterapi Göteborg, Lerum eller varför inte online om du känner att det passar din livstil och ditt önskemål bäst.

Boka samtalsterapi Göteborg, Lund eller digitalt

Boka direkt nedan eller kontakta mig.

Samtalsterapi Göteborg eller Lerum eller Online. Vad är samtalsterapi? Boka samtalsterapi i Göteborg eller Lerum
Cecilia Angelin Samtalsterapeut

Skriv upp dig
för mina nyhetsbrev:

Spamfritt! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Rulla till toppen