Samtalsterapi Göteborg & Lund för enskilda och par

Samtalsmottagning

Välkommen att påbörja samtalsterapi på mottagning i Lund, Göteborg eller digitalt.

Om samtalsterapi

Samtalsterapi vägleder till ökat välmående genom självutveckling. Samtalsterapin stödjer den bearbetning som förändrar de  mönster och beteenden i den riktning du önskar. Tillsammans möter vi i den sårbarhet, sorg, stress eller smärta som finns och ser vilken grogrund till nytt och annat som kan komma ur det gamla. Vi undersöker tillsammans de frågor ditt liv handlar om.

I mitt arbete som samtalsterapeut använder jag de metoder och verktyg som passar för just det förändringsarbete du/ni önskar.

Samtalsterapi vägleder till nya möjligheter. Till att vara mer kreativ i tider av förändring. Till att frigöra för att kunna släppa in nytt och ännu ej upplevt. Samtalsterapi hjälper dig att må bättre och få den hjälp du behöver på ditt sätt.

  • Samtal 55 minuter 1200 kronor
  • Samtal 85 minuter 1800 kronor
  • Samtal 115 minuter 2400 kronor
  • Kostnadsfri avbokning senast 24 timmar före inbokad tid
  • För företagsfakturering tillkommer moms till priser ovan.

Par- relationsterapi

I parterapi ger ni både er själva och er relation möjlighet att bryta gamla mönster och gå mot ökad förståelse, närhet och kommunikation. Ni kan vara i början av er relation och ha omsorg om god kommunikation framåt.

Ni kan vara vid vägskäl och behöva urskilja vilka möjligheter ni har. Ni kan vara i slutet av en relation med behov av att avsluta på ett fungerande sätt antingen inför en fortsatt föräldrarelation, eller för framtida relationer.

Relationsterapi för er som är i någon annan viktig relation. Ni kan som vuxna familjemedlemmar, vänner eller kollegor förstå, förändra och utveckla er relation i samtalsterapi. Nå igenom till förståelse och kommunikation i relationen framöver.

I mitt arbete använder jag de metoder och verktyg som passar er i det förändringsarbete ni önskar.

Samtalsterapi Göteborg eller Lerum eller Online. Vad är samtalsterapi? Boka samtalsterapi i Göteborg eller Lerum att leva i vår tid? Vad innebär det?

Enskild samtalsterapi

När du inte kommer längre själv, när gamla mönster behöver brytas, när ny kraft och potential inte går att nå på egen hand. När du vill och behöver må bättre.

Enskild samtalsterapi för din egen förändring och utveckling. För existentiella frågor. I perioder av kris eller för att leva med och hantera oro, ångest, frustration eller stress. Det kan också handla om att leva med olika sjukdomstillstånd eller förluster av olika slag.

Livet innehåller många olika utmaningar och här med mig finns stöd och hjälp att hantera, förändra och leva med det livet innehåller.

Det som utmanar och bjuder in till förändring kan också handla om livets mening, om existensen och hur leva med dessa livsfrågor som de flesta av oss möter i livets olika faser.

Hur är det att leva i dessa tider? hur kommer framtiden bli? Klimatet och världsläget just nu? Det kan även vara annan oro, ångest och liknande som gör att du behöver stöd och verktyg. Tillsammans hittar vi vägen framåt.

I mitt arbete använder jag de metoder och verktyg som passar dig i det förändringsarbete du önskar.

Du kan välja själv om du vill ses på samtalsterapi Göteborg, Lund eller varför inte digitalt om du känner att det passar din livstil och ditt önskemål bäst.

Samtalsterapi Göteborg eller Lerum eller Online. Vad är samtalsterapi? Boka samtalsterapi i Göteborg eller Lerum
Cecilia Angelin Samtalsterapeut

Skriv upp dig
för mina nyhetsbrev:

Spamfritt! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Rulla till toppen