Samtalsterapi, parterapi, counselling och stödsamtal

Samtalsterapi och Parterapi med Cecilia Angelin

Om Samtalsterapi

Samtalsterapi eller counselling för den förändring och utveckling du eller ni önskar. Stödsamtal under perioder av kris.

För dig som vill komma till enskild samtalsterapi.

När du inte kommer längre själv, när gamla mönster behöver brytas, när ny kraft och potential inte går att nå på egen hand.

För din egen förändring och utveckling. Samtalsterapi, stödsamtal eller counselling i perioder av kris eller för att leva med och hantera oro, ångest, frustration eller stress. Det kan också handla om att leva med olika sjukdomstillstånd eller förluster av olika slag.

Livet innehåller många olika utmaningar och här med mig finns stöd och hjälp att hantera, förändra och leva med det livet innehåller.

Det som utmanar och bjuder in till förändring kan också handla om livets mening, om existensen och hur leva med dessa livsfrågor som de flesta av oss möter i livets olika faser.

För er som är ett par.

I parterapi ger ni både er själva och er relation möjlighet att bryta gamla mönster och gå mot ökad förståelse, närhet och kommunikation. Ni kan vara i början av er relation och ha omsorg om god kommunikation framåt. Ni kan vara vid vägskäl och behöva urskilja vilka möjligheter ni har. Ni kan vara i slutet av en relation med behov av att avsluta på ett fungerande sätt antingen inför en fortsatt föräldrarelation, eller för framtida relationer.

För er som är i någon annan viktig relation. Ni kan som vuxna familjemedlemmar, vänner eller kollegor förstå, förändra och utveckla er relation i samtalsterapi. Nå igenom till förståelse och kommunikation i relationen framöver.

I mitt arbete använder jag de metoder och verktygsom passar dig eller er i ett förändringsarbete du eller ni önskar.

Som samtalsterapeut ställer jag frågor, speglar och inbjuder till reflektion.

Jag stödjer utvecklingen mot den förändring du eller ni önskar i livet. Mot andra och bättre fungerade beteenden och kommunikationssätt.

Och om nya möjligheter, om att vara kreativ i tider av förändring. Frigöra för att kunna släppa in nytt och annat.

Jag möter dig eller er i mottagning i Göteborg, Hindås eller online. Kontakta mig för att boka tid och plats.

Varmt välkommen att påbörja samtalsterapi hos mig!

  • Samtal 55 minuter 1050 kronor
  • Samtal 85 minuter 1600 kronor
  • Onlinesamtal 60 minuter 950 kronor (avdrag lokal)
  • Kostnadsfri avbokning senast 24 timmar före inbokad tid
  • För företagsfakturering tillkommer moms till priser ovan.
close
Cecilia Angelin Samtalsterapeut

Skriv upp dig
för mina nyhetsbrev:

Spamfritt! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Scroll to Top