Samtalsterapi, parterapi, counselling och stödsamtal

Samtalsterapi och Parterapi med Cecilia Angelin

Samtal för den förändring och utveckling du önskar – enskilt eller som par.

Jag möter dig i samtal när du inte kommer längre själv, när gamla mönster behöver brytas, när ny kraft och potential inte går att nå på egen hand. 

Kommer ni som par till parterapi så ger ni både er själva och er relation möjlighet att bryta gamla mönster och gå mot ökad förståelse, närhet och kommunikation.

Tillsammans finner vi metoder och verktyg som passar dig eller er i ett förändringsarbete mot det behov och längtan handlar om.

Som samtalsterapeut ställer jag frågor, speglar och inbjuder till reflektion. Stödjer utvecklingen mot den förändring du eller ni önskar i livet. 

Behovet av att prata om det svåra är stort och jag som samtalsterapeut är utbildad just för detta – att prata om det som behöver få utrymme för att förändring ska kunna växa fram. Och om nya möjligheter, om att vara kreativ i tider av förändring.

Jag möter dig eller er antingen i mottagning i Göteborg, Hindås eller online. Välkommen att ta kontakt och boka in ett första samtal för samtalsterapi eller parterapi hos mig. Samtalsterapi online kan du boka direkt här nedan. Söker du andra tider eller vill träffas i Hindås eller i Göteborg kontakta mig.

Samtal 60 minuter 1050 kronor

Samtal 90 minuter 1600 kronor

Onlinesamtal 60 minuter 950 kronor (avdrag lokal)

Kostnadsfri avbokning senast 24 timmar före inbokad tid

Scroll to Top