Vad innebär det att leva i vår tid? Samtal på våra kurser.

att leva i vår tid? Vad innebär det?

Att leva i vår tid? Vad innebär det?

Många pågående kriser som på olika sätt påverkar och skapar osäkerhet kring hur vår framtid kommer att se ut. Sådant som demokratin, ekonomin, samhällen, naturen, flyktingströmmar, pandemirisker och krigsrisker kan skapa mycket oro.

Våra kurser vill vi ge plats för alla tankar, frågor, känslor omkring det som pågår i världen och varför och hur det förändras och hur det faktiskt är att leva i vår tid.
Vi kommer som vi brukar göra på Vishetens väg utgå från var och ens egen upplevelse.

Mytologiska berättelser finns också med. Delande i stor och mindre grupper är extra viktigt denna gång. Stöd för de känslor och tankar som kommer upp från både oss som leder kurserna och i gruppen. Vi har erfarit att på tidigare kurser när dessa ämnen dykt upp har deltagare sagt att detta behöver vi prata mer om.

Jag tror att många plågas i sina egna tankar, inte sällan i ensamhet, av de många pågående egna och världsliga kriser vi lever i och det ovissa kommer påverkar framtiden när vi rör oss framåt år för år.
Hur kommer våra liv se ut om fem år? Om tio års tid? Kanske trettio? hur blir det om etthundra år? Hur tror vi att allt kommer att bli i framtiden?

att leva i vår tid? Vad innebär det?

Hopp genom berättelser, delande och samarbete

Välkommen att delta på dessa för vår tid mycket viktiga kurser i personlig utveckling. Ta gärna med anhöriga och vänner som du vill dela detta med. Och gärna personer i olika åldrar.
Vid dessa kurstillfällen är det extra viktigt med delande och att känna delaktighet. Om och om igen sägs från forskare på dessa områden att vi behöver samarbeta, vi behöver dela och vi behöver stödja varandra.
Ju mer vi gör det desto mer hopp finns det för framtiden. 

Låt oss prata om, låt oss känna på, låt oss undersöka om hur framtidens berättelser kan se ut? Hur det faktiskt är att leva i vår tid? Undersöka vad som kan göras? Hur vi kan leva tillsammans? Den faktamässiga framtiden är minst sagt väldigt osäker. Vi rör oss under dessa kurser främst med känslor kring intuition om vår gemensamma framtid och hur det är att leva i vår tid. Vi kan prata och dela med varandra. Och som människor alltid gjort, finna svaren tillsammans! 

 

Kurs både för dig som privatperson eller som anställd

Våra kurser passar både privatpersoner men också mycket väl för dig som vill gå kurserna som anställd eller som företagare. Det går lika bra att delta flera från ett företag som det går att delta med vänner som privatperson.

Att kunna möta dessa frågor, om hur det är att leva i vår tid, som medarbetare och ledare är också så viktigt och kan hjälpa dig framåt längs med vägen inom både privatliv såväl som yrkeslivet. Låt dig finna orden och bli inspirerad till de samtal som behövs!
Tillsammans kan vi fundera på hur det är att leva i vår tid. Tillsammans kan vi hitta en väg framåt för att kunna må bra och utforska, dela och stödja varandra längs med vägen.

 

Boka Samtalsterapi eller parterapi

Vill du vänta med att gå kurs? Kanske vill du först gå i samtalsterapi en period? Eller vill du kanske göra både ock? Då är du välkommen att boka samtalsterapi eller parterapi hos mig. Jag är diplomerad par- och relationsterapeut utöver mina roller som handledare och lärare i självutveckling.

Du väljer själv om du vill prata enskilt eller tillsammans med din partner. 

Boka tid hos mig i Göteborg, Lund eller digitalt. Kontakta mig här för mer information.

Rulla till toppen