Vad innebär det att leva i vår tid? Samtal på våra kurser.

Vad innebär det att leva i vår tid

Vad innebär det att leva i vår tid?

Många pågående kriser som på olika sätt påverkar och skapar osäkerhet kring hur vår framtid kommer att se ut. Demokratin, ekonomin,  samhällen, naturen, flyktingströmmar, pandemirisker och krigsrisker.

Våra kurser vill vi ge plats för tankar, frågor, känslor omkring det som pågår och förändras och hur det faktiskt är att leva i vår tid.
Vi kommer som vi brukar göra på Vishetens väg utgå från var och ens egen upplevelse. Mytologiska berättelser finns också med. Delande i stor och mindre grupper är extra viktigt denna gång.
Stöd för de känslor och tankar som kommer upp från både oss som leder kurserna och i gruppen.

Vi har erfarit att på tidigare kurser när dessa ämnen dykt upp har deltagare sagt att detta behöver vi prata mer om.

Jag tror att många plågas i sina egna tankar, inte sällan i ensamhet, av de många pågående kriser vi lever och det ovissa kommer påverkar framtiden när vi rör oss framåt år för år.
Hur kommer våra liv se ut om fem år? Tio år? Trettio? Etthundra år? Hur tror vi att all kommer att bli?

Vad innebär det att leva i vår tid

Hopp genom berättelser, delande och samarbete

Välkommen att delta på dessa för vår tid mycket viktiga kurser i personlig utveckling och ta gärna med anhöriga och vänner som du vill dela detta med. Och gärna personer i olika åldrar.
Vid dessa kurstillfällen är det extra viktigt med delande och delaktighet. Om och om igen sägs från forskare på dessa områden att vi behöver samarbeta, dela och stödja varandra.
Ju mer vi gör det desto mer hopp finns det för framtiden.

Låt oss prata om, låt oss känna på, låt oss undersöka hur framtidens berättelser kan se ut? Hur det är att leva i vår tid? Undersöka vad som kan göras? Hur vi kan leva tillsammans? Den faktamässiga framtiden är minst sagt osäker. Vi rör oss under dessa kurser främst med känslor kring och intution om vår gemensamma framtid. Vi kan prata och dela med varandra. Och som människor alltid gjort, finna svaren tillsammans! 

Både för dig som privatperson eller som anställd

Våra kurser passar privatpersoner men också mycket väl för dig som vill gå kurserna som anställd eller som företagare. Det går lika bra att delta flera från ett företag som det går att delta med vänner som privatperson.

Att kunna möta dessa frågor som medarbetare och ledare är också så viktigt och kan hjälpa dig framåt längs med vägen inom både privatliv såväl som yrkeslivet. Låt dig finna orden och bli inspirerad till de samtal som behövs!
Tillsammans kan vi fundera på hur det är att leva i vår tid.

 

Boka Samtalsterapi eller parterapi


Det går också bra att boka samtalsterapi eller parterapi. Kanske vill du prata enskilt eller tillsammans med din partner? Då kan du boka tid hos mig i Göteborg eller Lerum för terapi på länkarna nedan. Du kan även kontakta mig här för mer information.

Rulla till toppen