Årsprogram fyra kurser

Kurser på vishetens väg - samtalsterapi - Årsprogram Cecilia Angelin

Om årsprogram

Årsprogrammet omfattar fyra stycken kurser. Totalt är det 16 dagars undervisning och djupgående självutveckling för förändring och för att kunna må bra och utvecklas i din takt och på ditt vis. Du väljer att börja med den kurs du vill börja med att gå; och väljer sedan ytterligare tre kurser till under året som kommer från ditt första kurstillfälle.

Kursavgift per tillfälle: 5500 kronor.
Årsprogramskostnad är 18 500 kronor. En rabatt på 3500 kronor om du väljer att gå alla fyra kurserna under ett år.
Teoretisk grund i alla kurser är psykosyntes, ekopsykologi, anknytningsteori, beteendekunskap och mytologi. Utbildningsbevis för årsprogram på Vishetens väg utfärdas.

Årets Tema - Förändring

Tema för 2024 utgår från förändring. Kurserna syftar till att stärka mod och kraft att leva i dessa omvälvande tider. Tider då stora förändringar pågår i sådant som klimat likväl som kulturellt och socialt. Ett vaket och medskapande liv utifrån var och ens unika gåvor att leva och bidra med på vägen igenom förändring mot framtiden. Våra kurser vill vi ge plats för dina och allas tankar och  frågor. Även känslor omkring det som pågår i världen och varför och hur det förändras och hur det faktiskt är att leva i vår tid.

Många plågas i sina egna tankar och vill hitta en väg för att må bra. De plågas inte sällan i ensamhet, av de många pågående egna och världsliga kriser vi lever i och det ovissa kommer påverkar framtiden när vi rör oss framåt år för år.

Hur kommer våra liv se ut om ett år? Om fem års tid? Kanske tio? hur blir det om trettio år? Hur tror vi att allt kommer att bli i framtiden? Att kunna svara och möta dessa frågor, om hur det är att leva i vår tid, som medarbetare och ledare är också så viktigt och kan hjälpa dig framåt längs med vägen inom både privatliv såväl som yrkeslivet. Låt dig hitta orden och bli inspirerad till de samtal som behövs!

Vi kommer som vi brukar göra på Vishetens väg utgå från var och ens egen upplevelse.

För ditt eget liv och för det liv vi alla delar på vår jord. Mod igenom förtvivlan och kraft att söka nya sätt att leva som fungerar bättre framöver.

Våra kurser passar både dig som privatperson men också mycket väl för dig som vill gå kurserna som anställd eller som företagare. Det går lika bra att delta flera från ett och samma företag som det går att delta med vänner som privatperson.

Tillsammans kan vi fundera på hur det är att leva i vår tid. Tillsammans kan vi hitta en väg framåt för att kunna må bra och utforska, dela och stödja varandra längs med vägen.

Vill du veta mer kan du alltid kontakta mig.

För dig som tillsammans med andra vill utforska nycklar till förändring.

Vi lever i en tid då stora förändringar pågår i klimat, kulturellt, socialt och i våra samhällsstrukturer. Vi som lever nu är födda för att leva under dessa förändringar. Våra liv handlar om att kunna göra det och använda de gåvor vi har för att bidra.

2024 års tema för kurserna på Vishetens väg handlar både om att synliggöra, och att finna mod, kraft och styrka. Vi behöver nya berättelser för vår (fram)tid.

Välj den kurs du vill gå. Om du sedan vill gå vidare och fördjupa ytterligare kan du välja ett årsprogram till reducerat pris. Eller en annan enstaka kurs när det passar dig. I din takt och i ditt tempo. Valet är ditt.

Årsprogramskurser

Kom nära naturen – helgkurs

20 sep kl 17:00 - 22 sep kl 14:00 CEST
Cecilia Angelin Samtalsterapeut

Skriv upp dig
för mina nyhetsbrev:

Spamfritt! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Rulla till toppen