Årsprogram för 2023

Årsprogram Cecilia Angelin

Om årsprogram

Nytt för i år är årsprogrammet som omfattar fyra kurser mellan mars och november. Totalt 16 dagars undervisning och djupgående självutveckling. Teoretisk grund är psykosyntes, ekopsykologi och mytologi.

Kursavgift per tillfälle: 5500 kronor.
Årsprogramskostnad är 18500 kronor. En rabatt på 3500 kronor om du väljer hela årsprogrammet. Utbildningsbevis utfärdas.

Tema för 2023 utgår från förändring. Kurserna syftar till att stärka mod och kraft att leva i dessa omvälvande tider. Ett vaket och medskapande liv utifrån var och ens unika gåvor att leva och bidra med på vägen igenom förändring mot framtiden. För ditt eget liv och för det liv vi alla delar på vår jord. Mod igenom förtvivlan och kraft att söka nya sätt att leva som fungerar bättre framöver.

För dig som tillsammans med andra vill utforska nycklar till förändring.

Vi lever i en tid då stora förändringar pågår i klimat, kulturellt, socialt och i våra samhällsstrukturer. Vi som lever nu är födda för att leva under dessa förändringar. Våra liv handlar om att kunna göra det och använda de gåvor vi har för att bidra.

2023 års tema för kurserna på Vishetens väg handlar både om att synliggöra, och att finna mod, kraft och styrka. Vi behöver nya berättelser för vår (fram)tid. Ett årsprogram för dig som tillsammans med andra vill vara med i förändring. Inre och yttre.

Du kan som tidigare välja att gå enstaka kurser i ditt tempo och i din takt. Nytt för i år är att du också kan välja ett årsprogram för 2023.

Innehåll årsprogram 2023

16 dagars undervisning och djupgående självutveckling fördelat på fyra kurstillfällen. Ett år av fördjupning och fortbildning för dig som arbetar med människor och natur i någon form eller för dig som är kreativ i ditt yrke på något sätt. Jag tänker att de allra flesta av oss kan känna oss inkluderade i det på ett eller annat sätt.

Kursavgift per tillfälle: 5500 kronor.
Material och fika ingår.

Årsprogramskostnad är 18500 kronor. En rabatt på 3500 kronor om du väljer hela årsprogrammet. Utbildningsbevis utfärdas.

Eventuell logi/kost tillkommer. Boende bokar du själv direkt antingen på Pensionat Kajutan eller på Lygnevi camping

Kurserna hålls på Lygnern konferens i Sätila. Ca 30 min bilresa från Göteborg. Buss från Göteborg stannar precis utanför konferenslokalen. Fri parkering. Vid kursers början och slut ordnar vi samåkning mellan Göteborg och Sätila.

Kurserna leds av Cecilia Angelin och Milena Bergquist.

Kurser som ingår i årsprogram 2023

Själens berättelse – livets djupaste mening

30 mars kl 15:00 - 2 april kl 15:30 CEST

Den intuitiva hjälparen. Sårbarhet och livsgåva.

5 juli kl 15:00 - 8 juli kl 15:30 CEST

Vårt fornnordiska arv – eko för framtiden?

31 augusti kl 15:00 - 3 september kl 15:30 CEST

Intuitivt ledarskap – medskapa framtidens berättelser

2 november kl 15:00 - 5 november kl 15:30 CET
close
Cecilia Angelin Samtalsterapeut

Skriv upp dig
för mina nyhetsbrev:

Spamfritt! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Rulla till toppen