Årsprogram fyra kurser

Kurser på vishetens väg - samtalsterapi - Årsprogram Cecilia Angelin

Om årsprogram

Årsprogrammet omfattar fyra kurser. Totalt 16 dagars undervisning och djupgående självutveckling. Du väljer att börja med den kurs du vill börja med att gå; och väljer sedan ytterligare tre kurser till under året som kommer från ditt första kurstillfälle.

Kursavgift per tillfälle: 5500 kronor.
Årsprogramskostnad är 18500 kronor. En rabatt på 3500 kronor om du väljer att gå fyra kurser under ett år.
Teoretisk grund är psykosyntes, ekopsykologi, anknytningsteori, beteendekunskap och mytologi. Utbildningsbevis för årsprogram på Vishetens väg utfärdas.

Årets Tema - Förändring

Tema för 2023 utgår från förändring. Kurserna syftar till att stärka mod och kraft att leva i dessa omvälvande tider. Tider då stora förändringar pågår i sådant som klimat likväl som kulturellt och socialt. Ett vaket och medskapande liv utifrån var och ens unika gåvor att leva och bidra med på vägen igenom förändring mot framtiden.

För ditt eget liv och för det liv vi alla delar på vår jord. Mod igenom förtvivlan och kraft att söka nya sätt att leva som fungerar bättre framöver.

För dig som tillsammans med andra vill utforska nycklar till förändring.

Vi lever i en tid då stora förändringar pågår i klimat, kulturellt, socialt och i våra samhällsstrukturer. Vi som lever nu är födda för att leva under dessa förändringar. Våra liv handlar om att kunna göra det och använda de gåvor vi har för att bidra.

2023 års tema för kurserna på Vishetens väg handlar både om att synliggöra, och att finna mod, kraft och styrka. Vi behöver nya berättelser för vår (fram)tid.

Välj den kurs du vill gå. Om du sedan vill gå vidare och fördjupa ytterligare kan du välja ett årsprogram till reducerat pris. Eller en annan enstaka kurs när det passar dig. I din takt och i ditt tempo. Valet är ditt.

Årsprogramskurser

Vishetens väg – kom nära naturen – helgkurs

31 maj 2024 kl 17:00 - 2 jun 2024 kl 14:00 CEST

Vishetens väg – den intuitiva hjälparen

3 jul 2024 kl 15:00 - 6 jul 2024 kl 15:30 CEST
Cecilia Angelin Samtalsterapeut

Skriv upp dig
för mina nyhetsbrev:

Spamfritt! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Rulla till toppen