Ge bort en kurs i självutveckling som gåva till den du tycker om

Självutveckling. Ge bort en kurs i självutveckling som gåva. Kurs på Vishetens väg eller samtalsterapi.

En kurs i självutveckling är en gåva för livet

Vem vill du stödja? 

En kurs i självutveckling är en gåva för livet. Upplevelsen kan förändra tillvaron just nu i stunden eller för resten av livet. För den som har det svårt kan nya insikter bli grogrund till förändring. För det som vill ta plats i en persons liv ges utrymme att reflektera och skapa på egen hand men kanske viktigast av allt; få dela, berätta och få stöd av andra kursdeltagare.

För mer välmående, mod, styrka och glädje. För gemenskap och samtal med andra om de viktiga sakerna i livet.

En kurs i självutveckling är många saker som gör gott och öppnar för nya möjligheter. Stödjer självkänslan, ökar självtilliten, visar vägen framåt tydligare, synliggör viktiga val som väntar. Vägledning till en smalare och mer meningsfull väg där själen kan visa vägen snarare än de framgångsmått och mål som kännetecknar ett materiellt sätt att leva.

När själen visar vägen handlar det mer om det vi brinner för, som väcker passion och kraft. Det verkligt viktiga! En väg att gå som är mindre av en vanlig väl upptrampad väg och mer av din unika väg som kan ge just dig djup tillfredsställelse att gå. En smal, unik och brinnande viktig väg!

Kurs i självutveckling som gåva

Ge en gåva så får du en gåva av mig

Välj att ge bort kurs, eller välj en summa att använda antingen till en kurs i personlig utveckling, eller till samtalsterapi alternativt parterapi.

Vill du ge bort en gåva får du också ett presentkort till dig själv att använda för kurs eller samtal. Det blir min gåva till dig!

Självutveckling Kurs - Cecilia Angelin Samtalsterapeut

Hör av dig till mig så ordnar jag en fin gåva från dig att ge till den eller dem du tycker om. Ge dig själv och de du tycker om gåvan av förändring. Visst är det den bästa önskan man kan ha?

 

Rulla till toppen