Laddar Evenemang
2 dagar

Leda cirkel – startdagar

Kurs i att leda cirkel – startdagar

Innehåll

  Om kursen

  Välkommen till vår inspirerande kurs i att Leda Cirkel – startdagar.

  Skapad speciellt för dig som känner att det är dags att ta steget in i ledarskapet för cirkelverksamheter. Detta är en unik möjlighet att fördjupa dig i konsten att leda cirklar och skapa meningsfulla gemenskaper med andra. Speciellt i en tid när det är oroligt i omvärlden är det viktigt att tillsammans hitta en gemenskap och där du som cirkelledare har stor betydelse.

  Under dessa två inspirerande dagar kommer vi att guida dig genom de praktiska färdigheter och insikter som krävs för att framgångsrikt starta och leda en cirkel. Kursen kommer hållas på plats i Göteborg under två dagar och både material och fika ingår i avgiften. Den här kursen kommer att omfatta en mångfald av ämnen, från att skapa en trygg och inkluderande miljö till att navigera genom den dynamik som kan uppstå när  man leder grupper.

  Genom engagerande sessioner och olika övningar kommer du inte bara att förvärva de verktyg som behövs för att främja deltagarnas engagemang, utan också för att skapa djupa och meningsfulla upplevelser. Dessutom kommer vi att utforska olika metoder för att hantera potentiella utmaningar och uppmuntra till en kreativ och stödjande atmosfär i ditt ledarskap.

  Kurs i att Leda Cirkel

  Vår “Kurs i att Leda Cirkel” strävar efter att inte bara utveckla dina praktiska färdigheter som cirkelledare utan också att fördjupa din förståelse för cirkelns kraft som en plats för gemenskap och personlig tillväxt för alla deltagare. Genom att välkomna dig att skapa ringar på vattnet – cirkel för cirkel – vill vi uppmuntra dig att dela din visdom och erfarenhet med andra deltagare på kursen.

  Vi tror också på gemenskapens kraft och hur varje individ, genom sitt unika perspektiv, kan bidra till att berika cirkeldynamiken och göra den till en bättre plats för ömsesidig inspiration och lärande. Så om du är redo att ta nästa steg i din resa som cirkelledare och vill fördjupa din förmåga att guida andra mot ökad självinsikt och gemenskap, då är denna kurs, “Leda Cirkel,” skapad speciellt för dig.

  Vi ser fram emot att välkomna dig till två dagar av intensivt lärande, men också tillfällen för delande och skapande av långvariga gemenskaper. Efter kursen kommer du inte bara att lämna med nya färdigheter utan också med en ökad känsla av förankring och syfte som cirkelledare.

  Välkommen till kursen i att leda cirkel – nu är det dags att skapa ringar på vattnet, cirkel för cirkel, och för din vishet att fortsätta sprida sig!

  Vad kan jag förvänta mig av kursen?

  Vad har din livsresa gett dig för erfarenheter? Är det dags för dig att föra din vishet vidare och samtala med andra kring det som inspirerar dig och det du kanske förundras över?

  Vill du bjuda in andra till ett cirkelarbete? I dessa svåra tider kan det vara betydelsefullt och viktigt att mötas kring viktiga frågor.

  Vi erbjuder två dagars grundlig genomgång i hur man enkelt och praktiskt kan starta och leda en cirkel.

  Välkommen att skapa ringar på vattnet – cirkel för cirkel och för din vishet vidare!

  Ledare på kursen är Cecilia Angelin och kursen hålls i Göteborg under två dagar.

  Kurs i att leda cirkel - Cecilia Angelin Diplomerad Handledare fortbildning

  Göteborg

  Södra Larmgatan 4 i Göteborg. 3 trappor upp.

  Pris och betalning

  Kursavgift 950 kronor per dag inklusive material och fika under båda kursdagarna.
  Du får bokningsbekräftelsen när du gör din anmälan. Faktura kommer i samband med kursen. Betalning sker via swish eller bg.
  Leda Cirkel Startdagar – Kursen löper över 2 dagar och omfattar 4 seminarier med totalt 10 lärarledda timmar.

  Program

  Fler kurser:

  Sommarens kurs på vishetens väg

  15 aug kl 15:00 - 18 aug kl 15:30 CEST

  Kom nära naturen – helgkurs

  20 sep kl 17:00 - 22 sep kl 14:00 CEST

  Senhöstens kurs på vishetens väg

  31 okt kl 15:00 - 3 nov kl 15:30 CET
  Rulla till toppen