Laddar Evenemang
4 dagars kurs

Själens budskap – den djupare meningen med ditt liv

Djupgående självutveckling

Innehåll

  Översikt

  Den här kursen har fördjupad självutveckling och ekopsykologi som utgångspunkt.

  På den här kursen söker vi de existentiella frågor som hör livet till. Vad är evigt i livet? Vad är egentligen liv? Går det att leva denna mänskliga livsresa med evigheten som vägvisare?
  Vi söker den djupare meningen genom att lyssna till själen.
  Personligheten önskar materiell och relationell trygghet. Bortom denna trygghet finns en annan sorts längtan som gör sig påmind i frågan; vad mer finns? Utöver detta som livet är nu?
  Vi lyssnar till de berättelser, dikter och musik som påminner om människans eviga sökande efter den djupare mening själen berättar om.
  På kursen använder vi förutom medveten närvaro andra verktyg som terapeutisk process i grupp, små delande grupper och olika kreativa inslag. Metodiken är upplevelsebaserad där kropp, vilja och själ, känslor, tankar och intention får plats. Alla sinnen bjuds in genom bland annat rörelse, musik, dikt, berättande och guidad medveten närvaro i naturen.
  Vad berättar själen? Vad kallar dig?

  Den här kursen är en av de fristående kurser som ingår i serien Vishetens väg. Kurserna i vishetens väg leds av Cecilia Angelin och Milena Bergquist.

  Vad kan jag förvänta mig av kursen?

  Delaktighet.
  Ekopsykologi visar livets sammanhängande väv där var och en har en plats och uppgift. Vi är alla delaktiga i väven. Har ansvar för den. Kursen utforskar hur din delaktighet ser ut om den besjälas av djupare mening.

  Medvetenhet.
  Medveten närvaroträning tillsammans med tystnaden från vardagens yttre brus stödjer och förstärker upplevelsen av ditt inre. Ett inre lyssnande som leder till din inre röst och vidare till själens röst.

  Förändringskraft
  Låt din transpersonella vilja vägleda till den större meningen. Till modiga och kärleksfulla handlingar som stödjer dig, ditt liv och din omvärld. Till det som kallar dig till handling i ditt liv.

  Kärlek.
  Det vi älskar vill vi vårda. Kursen utforskar själens kärlek till dig och ditt liv. Så att du kan möta andra i vår omgivande natur med livsvilja, medvetenhet, förändringskraft och kärlek.

  Cecilia Angelin Samtalsterapeut

  Välkommen till Kärlingesunds Gård på västkusten

  Vi möts i ett naturreservat vid havet. Här finns badplats, vackra hagar med stora gamla träd och stigar som slingrar sig genom naturreservatet. Kärlingesunds Gård Det är gångavstånd från närmaste busshållplats och vi ordnar hämtning vid behov. Fri parkering intill huset.

  Under kursdagarna disponerar vi Kärlingesunds Gård Alla måltider ingår. Anmäl allergier i god tid. Ta med eller hyr sänglinne och handduk.

  In- och utcheckning
  Incheckning från kl 15.00. Utcheckning senast kl 11.00.

  Working meditation
  På Kärlingesund bidrar alla deltagare med att hålla lite fint i kök och andra lokaler. Det kallas working meditation och det är inte betungande alls. Som mest kan det ta cirka 30 minuter per dag. På så sätt hålls kostnaderna nere och vi vårdar detta vackra hus tillsammans.

  Pris och betalning

  Kurs med helpension i enkelrum på Kärlingesunds Gård 10 900 kronor.
  Du får bokningsbekräftelse vid anmälan och faktura en månad före kursstart.
  Kursen löper över 4 dagar och omfattar 10 seminarier med totalt 26 lärarledda timmar.

  Klicka på knappen nedan för att komma till sidan Boka kurs.
  Där väljer du din kurs och fyller du i dina kontaktuppgifter och skickar in, efter det får du bokningsbekräftelse för anmälan och faktura skickas till din epost en månad före kursstart.

  Program

  Fler kurser:

  Dödens mysterium – och livets

  3 november kl 15:00 - 6 november kl 15:30 CET

  Intuitionens kraft – frigör din inre visa källa

  13 april, 2023 kl 15:00 - 16 april, 2023 kl 15:30 CEST
  Scroll to Top